Mijn wens voor jou

Mijn wens voor jou

Het was een goed jaar om nieuwe dingen te leren, zoals bijvoorbeeld video’s maken. Dat wil ik vaker doen. Ik heb nog veel meer plannen voor het komende jaar, maar daar vertel ik je later over. In een nieuwe video.

Maar eerst mijn wens voor jou voor het nieuwe jaar.

Lees je liever?

Het was een raar jaar. November was zó zacht dat de tortelduiven in onze achtertuin kans zagen nog een jong groot te brengen. We voeren ze nu maar een extra beetje bij in de hoop dat-ie goed de winter doorkomt. Warme winters zijn het nieuwe normaal, ben ik bang. Tenzij we nu écht werk maken van duurzaamheid.

Ik ben Caroline van der Laan en ik help bedrijven hun ecologische footprint te verkleinen. Liefst een beetje makkelijk, zeg maar duurzaam zonder gedoe. Ik wens je een groen en duurzaam jaar toe met een minder uitstoot, minder afval en meer biodiversiteit.

Daar help ik je graag bij. We brengen de milieuimpact van je bedrijf in kaart en kijken hoe het beter kan. Zo stoppen we de klimaatverandering en het verlies aan biodiversiteit. En het geeft je nog een goed gevoel ook.

Meer weten? Kijk bij de cursus Milieubarometer of neem contact met me op.

Voor nu heel fijne feestdagen en wie weet tot volgend jaar!

Hoe gaat het met de jonge duif?

We houden het duifje goed in de gaten. Hij heeft het nest verlaten en kan redelijk vliegen. De eerste tijd werd hij nog gevoerd door zijn ouders, maar hij scharrelt nu zelf zijn kostje bij elkaar. 

We waren hem al een paar keer kwijt en vreesden het ergste, maar ze zijn nog steeds met zijn drietjes en ze komen steeds terug om in de boom van de buurman te zitten en onze voedertafel leeg te pikken.

Iedere twee weken duurzame tips? Schrijf je in op de nieuwsbrief!