Ik heb een cadeautje voor je

Ik heb een cadeautje voor je

Het ultieme cadeau om de ecologische voetafdruk van je bedrijf in kaart te brengen en te verkleinen.

Bestel uiterlijk 30 december 2020 om 12 uur mijn online cursus Milieubarometer zonder gedoe en maak kans op een abonnement op de Milieubarometer voor één jaar. Tijdelijk met een gratis online adviessessie om je te helpen met invullen of om je barometer te checken.

Lees je liever?

Een kleinere ecologische voetafdruk, zodat we aan één aarde genoeg hebben. Wie wil dat nou niet? Maar hoe pak je dat aan? De Milieubarometer van Stichting Stimular kan je daarbij helpen. Maar dan moet je er wel mee kunnen werken. En dat kan ik je leren, met mijn online cursus Milieubarometer zonder gedoe.

Ik ben Caroline van der Laan en ik help bedrijven hun ecologische voetafdruk te verkleinen. Liefst een beetje makkelijk, duurzaam met zo min mogelijk gedoe.

Met mijn Milieubarometercursus leer je stap voor stap werken met de Milieubarometer. Je krijgt snel en makkelijk inzicht in de milieubelasting van je bedrijf en je leert hoe je die impact kunt verkleinen. Voor een CO2-footprint draai jij straks je hand niet meer om. Alles online, dus coronaproof. Je krijgt korte filmpjes per onderwerp die je ook los kunt volgen, op het moment dat het jou het beste uitkomt. Je hoeft er de deur niet voor uit. En je mag alles downloaden, zodat je altijd beschikt over het cursusmateriaal.

Begin volgend jaar komt er trouwens een nieuwe versie van de Milieubarometer. Dan pas ik ook mijn cursus aan, zodat je bijtijds leert werken met de nieuwe Milieubarometer. De cursusprijs gaat dan wel omhoog.

Maar als je nog dit jaar de cursus bestelt, dan krijg je automatisch en zonder extra kosten ook toegang tot de nieuwe versie zodra die klaar is. Als extraatje doe ik je een online adviessessie cadeau, om je te helpen met invullen of je barometer te checken. En je maakt ook nog kans op een Milieubarometerabonnement. Want onder degenen die vóór 30 december om 12 uur ‘s middags mijn cursus Milieubarometer zonder gedoe aanschaffen, verloot ik een abonnement op de Milieubarometer voor één jaar.

Klik op de link onder deze video om de cursus nog voor de oude prijs te bestellen en kans te maken op een abonnement. Dan werk jij ook in no time zonder gedoe met de Milieubarometer.

Heb je nog vragen? Stuur me een mailtje, dan help ik je verder.

Maar voor nu: heel fijne kerstdagen. En ik hoop tot volgende week!

En de jonge duif?

Het gaat goed met de jonge duif, zoals je hieronder kunt zien. De wollige warboel links is de kleine, met rechts zijn oplettende ouders die hem nog steeds voeren.

jonge duif met ouders

Iedere twee weken duurzame tips? Schrijf je in op de nieuwsbrief!