Carolaan

CO2-footprint

CO2-footprint - Carolaan

Complete CO2-scan die je energieverbruik in kaart brengt en berekent hoeveel CO2 daarbij vrijkomt. Inzicht in je CO2-uitstoot, een uitgebreide CO2-footprint en een lijst met mogelijke maatregelen om die footprint te verkleinen.

De eerste stap op weg naar klimaatneutraal

De eerste stap naar klimaatneutraal is weten hoeveel CO2-uitstoot je veroorzaakt en dat begint met weten hoeveel energie je nu verbruikt, waar die vandaan komt en hoeveel je kunt besparen door maatregelen te nemen. 

Een stapje verder is energieneutraal. Energieneutraal betekent dat je zelf net zoveel energie opwekt als je verbruikt. Ook daarvoor moet je eerst weten hoeveel je nu verbruikt.

CO2-footprint

De CO2-footprint brengt je energieverbruik in kaart en berekent hoeveel CO2 daarbij vrijkomt.

Wat krijg je:

  • inzicht in de CO2-uitstoot van je bedrijf
  • een rapport met je CO2-footprint, heldere grafieken en een lijst met mogelijke maatregelen

Extra bonus:

  • korting op het startabonnement van de Milieubarometer (normale prijs € 249, looptijd t/m 31 december van dit jaar, verlenging € 88 per jaar, prijspeil 2024). De Milieubarometer is een heel handige online tool van Stichting Stimular om je CO2-uitstoot mee in kaart te brengen, doelen te stellen en je voortgang te monitoren. Ook bruikbaar voor andere aspecten van duurzaamheid.

Hoe werkt het:

  • We maken een afspraak voor een videogesprek (via Zoom) waarin ik uitleg hoe je de Milieubarometer bestelt en welke gegevens je moet verzamelen. Je krijgt een handige checklist en een link waarmee je korting krijgt op de Milieubarometer.
  • Op basis van de aangeleverde gegevens vul ik de Milieubarometer in. Je krijgt een handzaam rapport met je CO2-footprint, heldere grafieken en een lijst met mogelijke maatregelen.
  • In een eindgesprek (Zoom) bespreken we de resultaten en draag ik de Milieubarometer aan je over.

Kosten: 

  • € 499,- excl. btw

Interesse?

Stuur me een e-mail of bel 06-125 48 992.
Ik probeer binnen een werkdag op je e-mail te reageren, maar in het ergste geval wordt het een werkdag later.

Iedere twee weken duurzame tips? Schrijf je in op de nieuwsbrief!