Carolaan

Over Carolaan

Caroline van der Laan

Mijn droom is een duurzame wereld, waarin we rekening houden met elkaar en onze omgeving. Waarin we niets verspillen, niets stukmaken en niet alles opmaken zodat er voor de rest niets overblijft. Maar het moet wel een beetje makkelijk, want ik hou niet van ingewikkeld gedoe.

Ik kan het wel heel simpel uitleggen. Als je me wat vraagt ben ik al op zoek naar het antwoord voor je uitgesproken bent. Ik kan systemen voor je opzetten, maar ik leer je het liefste hoe je dat zelf kunt doen. Zodat je mij al snel niet meer nodig hebt.

Kijk bij mijn aanbod hoe ik je kan helpen. Of download Duurzaam zonder gedoe als je me eerst wat beter wil leren kennen. Dit filmpje is daarvoor ook heel geschikt 😉

Mijn achtergrond

Ik heb jarenlang consultants geholpen met het indienen van projectvoorstellen voor internationale aanbestedingen. Daar heb ik geleerd om met slimme systemen snel de juiste informatie boven tafel te krijgen.

Ik ben gek op leren en nieuwe kennis opdoen. Mijn milieukennis komt grotendeels uit mijn studie milieuwetenschappen. Ik heb geleerd om alle informatie, ook de wetenschappelijke, kritisch te beoordelen om te zien wat je eraan hebt en wat je ermee kunt. En verder volg ik mijn eigen nieuwsgierigheid.

De liefde voor natuur en milieu heb ik van huis uit meegekregen. We hadden vroeger een halve kinderboerderij met kippen, konijnen, duiven, eenden, ganzen en een paard. Nu heb ik een moestuin met groente, fruit en bloemen. Mijn bijenvolken staan er ook.

Iedere twee weken duurzame tips? Schrijf je in op de nieuwsbrief!