Mijn kerstwens voor 2022

Mijn kerstwens voor 2022

Een video speciaal voor jou, omdat ik je persoonlijk mijn wens voor 2022 wil vertellen.

Dan krijg je één van de lessen uit mijn online cursus Milieubarometer zonder gedoe. Daarin leer je stap voor stap werken met de Milieubarometer. Dat levert je binnen een dag een ingevulde Milieubarometer, inzicht in je milieuprestaties, een lijst met mogelijke maatregelen en een uitgebreide CO2-footprint.

Lees je liever?

De video is ondertiteld. Dat zet je aan door op het icoontje rechts van het midden te klikken.

Hieronder staat de volledige tekst.

Mijn wens voor jou voor 2022

Deze video is speciaal voor jou. Je krijgt hem omdat ik je persoonlijk mijn wens voor 2022 wil vertellen.

Ik ben Caroline van der Laan en ik ben duurzaamheidscoach. Ik help ondernemers om hun bedrijf duurzaam te maken: klimaatneutraal, circulair en maatschappelijk verantwoord.

Het afgelopen jaar heb ik mijn online cursus Milieubarometer zonder gedoe helemaal vernieuwd. Dat moest, want Stichting Stimular heeft een nieuwe versie van de Milieubarometer gepubliceerd. Daarmee kun je nu nog makkelijker de milieuprestaties van je bedrijf in kaart brengen, maar het betekende wel dat mijn cursus om ermee te leren werken op slag verouderd was. Maar nu niet meer. Ik ben blij en trots dat hij weer helemaal up-to-date is.

Behalve fijne feestdagen wens ik je voor 2022 een groen en duurzaam jaar toe met minder uitstoot, minder afval en meer biodiversiteit.

Ik kijk uit naar al die grote en kleine stappen die we volgend jaar gaan zetten om de wereld een beetje beter te maken.

Hoe zie jij dat? Wat zou voor jou een goede eerste stap zijn om je organisatie duurzaam te maken?

Als je wil weten of de Milieubarometer je daarbij kan helpen, dan heb ik een cadeautje voor je. Klik op de link hieronder en dan krijg je een van de lessen uit mijn cursus Milieubarometer zonder gedoe helemaal gratis: een rondleiding die je in vogelvlucht alle opties en mogelijkheden van de Milieubarometer laat zien.

Maar voor nu hele fijne feestdagen en ik hoop je volgend jaar weer te zien.

Dan krijg je één van de lessen uit mijn online cursus Milieubarometer zonder gedoe. Daarin leer je stap voor stap werken met de Milieubarometer. Dat levert je binnen een dag een ingevulde Milieubarometer, inzicht in je milieuprestaties, een lijst met mogelijke maatregelen en een uitgebreide CO2-footprint.

Als je de Milieubarometer nog niet hebt, dan kun je een abonnement afsluiten bij Stichting Stimular. Dat loopt tot en met december van het volgende kalenderjaar, dus als het nu december is, dan kun je beter wachten tot januari, want dan krijg je bijna een heel jaar extra.

Iedere twee weken duurzame tips? Schrijf je in op de nieuwsbrief!