Duurzaam zonder gedoe met Carolaan

Duurzaam zonder gedoe met Carolaan

De CO2-uitstoot moet omlaag en de hoeveelheid hergebruikte materialen moet omhoog. Dat lukt alleen als we allemaal wat doen.

Ik heb er een filmpje over gemaakt. Met ondertiteling, maar je kunt de tekst ook hieronder lezen.

Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief, dan krijg je iedere twee weken een update over duurzaamheid.

Liever lezen?

2030, onthoud dat jaar. Dan wil de overheid dat we half zoveel CO2 uitstoten als in 1990. Ook moeten nieuwe producten dan voor minstens de helft bestaan uit hergebruikte materialen. En zo zijn er nog wel wat duurzame doelstellingen. 2030, dat is dus al over 9 jaar.

Leuk bedacht, denk jij misschien. Hoe moet ik dat dan doen? Mijn hele bedrijfsvoering omgooien? Ik heb wel wat anders aan mijn hoofd!

Ik ben Caroline van der Laan en ik ben duurzaamheidsadviseur. Ik help bedrijven duurzamer te ondernemen. Ik maak het je graag makkelijk, want ik hou niet van gedoe.

Als je met mij werkt lopen we samen je hele bedrijfsvoering na. We bepalen de impact die je nu hebt op de omgeving en we kijken hoe we die impact makkelijk kunnen verbeteren.

Dat geeft rust. Je weet waar je staat en je weet wat je moet doen voor een duurzamer bedrijf. Zo haal je de doelen voor 2030 op je sloffen!

Wil je meer weten? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. Dan krijg je iedere twee weken meer informatie over duurzaamheid en wat jij daaraan kunt doen.

Iedere twee weken duurzame tips? Schrijf je in op de nieuwsbrief!